Je kind aanmelden

Als je kind vier wordt mag het naar de basisschool. Ook vanwege verhuizingen of specifieke ondersteuningsbehoeften kun je op zoek zijn naar een passende basisschool. Heb je belangstelling voor onze school dan plannen we een intake. Tijdens de intake vertellen wij hoe we werken en vanuit welke visie. Ook kunnen dan diverse praktische zaken aan bod komen. Daarbij nemen we een kijkje in de groepen. Na de intake heb je een beeld van wie we zijn en waar we voor staan. 

Interesselijst

Kinderen mogen niet ingeschreven worden op een basisschool voordat ze drie jaar zijn. Toch wil je graag zeker zijn van een plek op een school. De gemeente Son en Breugel heeft daarom met scholen afgesproken dat ouders na een kennismakingsgesprek hun kind(eren) kunnen laten plaatsen op een interesselijst. De administratie van de school beheert deze lijst.  In het jaar dat je kind 3 jaar wordt neemt de administratie telefonisch contact met je op. Je kunt dan je interesse omzetten in een definitieve aanmelding. 
Als de aanmelding geaccepteerd is, volgt een inschrijving door onze school. Hiervan krijg je via e-mail een bevestiging. 

Sommige kinderen hebben specifieke ondersteuningsbehoeften. Om na te gaan of onze school de ondersteuning kan bieden die je kind nodig heeft is een goede oriëntatie nodig. Daarom vind je naast de informatie op de website ook de schoolgids en bieden we graag een kennismakingsgesprek aan. Graag ondersteunen we je in je oriëntatie op een passende school voor je kind. 

Voor een kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met Michiel van Dijck (directeur) op nummer 0499-472867 of via: michiel.vandijck@platoo.nl