Reünie Basisschool De Gentiaan

Basisschool de Gentiaan in Son en Breugel houdt op te bestaan.  Vanaf januari 2015 neemt de school haar intrek in een nieuw gebouw aan de Honingbij 1 in Son.

Onder de nieuwe naam, Basisschool De Ruimte, gaat ze verder.

Op zaterdag 13 december 2014, is er een reünie voor oud-leerlingen en oud-personeel. Zij kunnen elkaar nog eenmaal ontmoeten in hun oude school aan de IJssellaan 2 te Son.
Van 13.00 uur tot 17.00 uur zijn de deuren van de school geopend om nog een laatste blik te werpen in het gebouw waar eens de schoolloopbaan begon.

Tijdens de reünie is er volop gelegenheid om oud-medeleerlingen opnieuw te ontmoeten, bij te kletsen, herinneringen op te halen. Vele oude foto’s en video's zullen deze herinneringen verder aanwakkeren. Bezoekers kunnen hun naam en herinneringen aan de school delen op een “Wall of names” en een “Wall of memories” . Van deze dag willen we graag een herinneringsdocument maken. Daarom vragen we oud-leerlingen en oud-personeel foto’s , herinneringen, diploma’s, prijzen, afscheidsboekjes uit groep 8 etc. op die dag mee te nemen.

Aanmelden voor de reünie: reuniegentiaan@gmail.com.
Volg ons op www.facebook.com/reuniedegentiaan