Kinderen presenteren minecraft

Maandag 17 maart hebben kinderen hun eigen versie van de nieuwbouw gepresenteerd. Speciaal voor de architect, de aannemers, het bestuur en de gemeente Son en Breugel werd de kans geboden een kijkje in het nieuwe gebouw te nemen terwijl het er nog niet is. De speciale gasten zijn zichtbaar onder de indruk van het werk van de kinderen.

Verrassende presentaties

De versies van de kinderen bevatten veel verrassende elementen. In de ene presentatie zien we een groep vleermuizen uitvliegen, in de andere zien we geheime gangen, of komen we via een verborgen deur in een onderaardse gang. De kinderen hebben opvallend goed op de verhoudingen in het echte ontwerp gelet. Hierdoor krijgt de kijker een heel goed beeld hoe het nieuwe gebouw wordt.

Waardering

Als blijk van waardering hebben alle kinderen voor hun project een ijsbon gekregen. Voor Vincent Roozen was er nog een extra beloning. Zijn ontwerp is beloond met een boekenbon. Simone Weijers en Sjoerd Talitsch kregen een ererol. Zij mochten de bouw echt starten met de eerste schop in de grond.