Kinderboekenweek tijdens de viering geopend

Op woensdag 14 oktober hadden we de eerste viering van dit schooljaar.  Groep 5/6 speelde ‘de Gruffalo’ naar het prentenboek van Axel Scheffler. De kinderen waren schitterend geschminckt en aan-gekleed; ze kenden hun teksten goed en speelden het boek voortreffelijk uit.

Daarna kregen we bezoek van het vreemde trio ‘Raar-maar-waar’.  Ze deden enkele gevaarlijke proefjes die heel anders afliepen dan je zou verwachten. Als besluit van hun optreden kregen alle groepen een boek cadeau. Dat boek gaan we eens goed lezen in de groep. We sloten de viering af met het kinderboekenweeklied ‘Raar, maar waar’ van Kinderen voor kinderen.  Oudervereniging, dank je wel voor de letterregen. Met deze twee activiteiten is de kinderboekenweek 2015 op De Ruimte geopend.