Kaartenactie gestart

Net voor de meivakantie zijn we gestart met de voorbereiding van een kaartenactie. Gisteren (3 juni jl.) kregen we de kaarten op school. Ze zijn echt heel gaaf geworden.

Hoe nu verder?
Alle kinderen krijgen vandaag 8 setjes kaarten van zichzelf mee naar huis. Ieder setje bevat:
- 8 kaarten
- informatie
- kortingvouchers voor pretparken
- kaartje voor bijbestellingen

Goed doel
Met de kaartenactie hebben we 2 doelen:
1. De bekostiging van de fotograaf die de
    kaarten heeft gemaakt
2. Bijdrage aan een speeltoestel

Verkopen, maar…
Natuurlijk willen we de kosten van de kaartenactie dekken. Bovendien willen we nog iets verdienen voor een speeltoestel.
Graag vragen we uw aandacht voor de volgende zaken:

- Kinderen kunnen de kaarten verkopen voor € 6,00 per setje.
- Het is niet verplicht om kaarten te verkopen.
- Verkopen is géén wedstrijd. We willen iedereen graag de kans geven in familiekring en bij goede bekenden kaarten te verkopen.
- Zijn er te weinig setjes dan worden deze bijbesteld.
- Uiterlijk 30 juni leveren de kinderen de overgebleven setjes én het geld van de verkochte setjes in bij de eigen leerkracht.
- Iedere groep kiest uit de setjes van de eigen groep de mooiste kaart. Zo krijgen we een kaart van groep 1, groep 2, groep 3 enz. Deze 8 kaarten gebruiken we als uitnodiging bij de opening van de nieuwbouw.
- de actie sluit op 30 juni a.s.