Aanpassing fietsroute

De fietsroute langs de school is aangepast. Door passerende fietsers en scooters ondervonden veel wachtende ouders last. De gemeente heeft daarom de fietsroute verlegd. Vanuit Sonniuspark fietsen fietsers een stukje over de Bijenlaan. Ze nemen de nieuwe brug (net voor de SBC-velden) en fietsen dan over het parkeerterrein via een sluis van dranghekken.
Het speelterrein voor onze kinderen is daarmee kleiner geworden, maar nog groot genoeg om te spelen. Op gezette tijden mogen de kinderen gebruik maken van de SBC-velden.
Vrijwiliigers van SBC zorgen dat in het weekeinde de dranghekken verplaatst worden, zodat automobilisten kunnen parkeren. Aan het eind van het weekeinde zetten die vrijwilligers de dranghekken ook weer op de goede plaats.